Sunday, September 15, 2013

Happiness Or Sadness??

Salam hujung minggu uols..
Dah lama rasanya jari jemari ni tak menari kt keyboard menaip entry baru. Takde kerajinan + ke busy an. Btw, just wanna share something. Maybe awal bulan October ni iols akan menamatkan perkhidmatan di bandar kemaman...dan akan menyambung perkhidmatan di klate..dekat cket dengan intan payung kt kg. Hurmmm, actually dun know how to explain. Either i should be happy or sad. Yes, Happy coz akan balik kg sendiri, at last. Happy coz hari-hari bule bersama intan payung kesayangan iols, dapat tengok-tengokkan intan payung iols tu, dapat tolong-tolong apa yang patut..BUT, can i describe it as a sad feeling when i had to say goodbye to my second sweetheart? Sorry dear, i had to..goodbye for a while. not forever. When u and me are "ready", please come and take me away..hohoho
Balik & Bekerja kat kampung, tu la impian iols sebelum ni. Sebelum kenal awak (sweetheart). Tapi segalanya berubah bila iols kenal awak. Awak berjaya buat iols rasa sayanggggg sgt nak tinggalkan kemaman. (eh kemaman? hahaha oke la..kemaman la :P ) Awak dah buat iols rasa serba salah sebenarnya. Awak buat iols rasa berat hati dan berbelah bagi. Fikir punya fikir punya fikir, after tiap-tiap malam dengar awak berceramah kt iols, iols tetapkan hati, redha, pasrah, balik kg iols..huhuhu Bak kata awak, " kita hanya menjalinkan hubungan,belom lagi ikatan", so iols pasrah. Tapi dengan syarat, awak akan salu datang kg jenguk iols setiap kali awak cuti.. yeayy~!!
Dalam happy-happy ni, iols tahu awak pun berat hati jgk kan :) pasni iols dah xleh teman awak makan, dah xleh nak tolong awak update resume, anta email..nanti awak buat sendiri yer. Awak jaga diri leklok taw! Pasni pun dah xde sape la nak antakan makanan kt tempat keje iols, xde sape teman iols time iols keje sorg-sorg...huxhuxx sedeyy la pulak......




Lagu ni iols tujukan utk awak. Takkan Terpisah


P/s: Please remind yourself that this is my blog and i can put anything i want to post. Troublemakers aren't welcome here.. hohohooo

1 comment:

Nazrin Othman said...

Good blog. Please feels free to visit mine at http://gurunewscentre.blogspot.com/ for any latest news, info and healthcare info.